Zaal huren Gouda

Heb je iets te vieren en zoek je een gezellige locatie waar plek is voor jong en oud? Dan hebben wij de perfecte zaal te huur in Gouda. Of het nu gaat om een verjaardag, familiereünie, babyshower of huwelijksjubileum, onze zaal biedt de ideale setting voor jouw speciale dag.

Zaal huren bij Gouda?

Je huurt de zaal inclusief een complete keuken met al het benodigde inventaris, geschikt voor groepen tot maximaal 60 personen. Je kunt zelf eten en drinken meenemen of een cateraar inschakelen voor een heerlijk buffet. Ook is het mogelijk om een foodtruck of frietkar te laten komen. 

Voor de kinderen is er volop speelplezier op de speelzolder en buiten op de boerderij. De kosten voor het huren van de zaal zijn €275,00.

Vergaderen op de boerderij

Heerlijk vergaderen op de boerderij, even helemaal weg van de dagelijkse sleur, dat zorgt voor nieuwe inspiratie! Onze zaal is perfect voor vergaderingen en kan helemaal naar jouw wensen worden ingericht. De zaal is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen en is inclusief wifi, een scherm en een beamer.

De kosten voor één dagdeel bedragen €150,00 en voor twee dagdelen €275,00. Daarnaast kunnen wij zorgen voor koffie, een lunch of een borrel tijdens jouw vergadering. Wij maken graag een offerte op maat.

Zaal huren in Gouda

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Wij helpen je graag verder om van jouw evenement of vergadering een onvergetelijke ervaring te maken!

Zaal huren