Slapen bij de boer

Slapen bij de boer

Een unieke belevenis voor jong en oud: slapen bij de boer. Geniet van de landelijke en rustige omgeving terwijl de kinderen knuffelen met de boerderijdieren en spelen in de Hooischuur. Slapen bij de boer is een geweldige manier om even te ontspannen aan het drukke leven thuis, te genieten van de natuur en te leren over het boerenleven! 

Lees meer over de boerderij

Score 5/5:
'Voor mijn kleindochter van bijna 2 jaar een paradijs. Dieren, speelhoek, speelzolder, hooizolder, trampoline, schommels. Een goed ingerichte tent met toilet en echte bedden. Kacheltje 1x nodig gehad. Doucheruimte zeer schoon. Kortom een aanrader!' - Ella Planken (Google review)

Ervaar het leven als een échte boer

Wanneer je op vakantie gaat bij Stolkse Weide ervaar je hoe het leven van een échte boer is. Draai een dagje mee in het boerenleven: help bijvoorbeeld mee met melken van de koeien of maak samen met het hele gezin boerenroomijs. Je mag op onze boerderij zelfs een échte tractor besturen! Ervaar bij Stolkse Weide het boerenleven en maak deel uit van het dagelijkse reilen en zeilen op de boerderij. 

Slapen op het erf

Op de Stolkse Weide slaap je in één van onze 4 luxe Safaritenten met toilet of de 6 nóg luxere Lodgetenten met eigen badkamer. Wanneer je 's ochtends wakker wordt kijk je uit op het weiland waar de koeien en schapen staan te grazen. Kijk in de avond vanaf je veranda hoe de zon ondergaat en begroet in de ochtend de eendjes die vrolijk ronddobberen in de slootjes. Heb je een eigen kampeermiddel? De boerderij heeft twee velden waarop je kunt kamperen met je eigen kampeermiddel. 

Bekijk onze luxe tenten

Speelplezier op de boerderij

Midden op het veld, in de uitgediepte sloot, vind je onze mega Water Pret Weide: een speelparadijs voor de kids. Klim en klauter op de speeltoestellen en koel op warme dagen lekker af in het water. De sloot is rondom afgezet met een hek, dus het erf is helemaal veilig voor de allerkleinsten. Scheur samen met je nieuwe vriendjes op de skelters over de boerderij of klieder lekker met zand in het water. 

Nooit verveling!

Op de boerderij moet er een hoop gedaan worden, je hoeft je dus nooit te vervelen wanneer je komt slapen bij de boer. Iedere ochtend worden de konijnen, geiten en schapen gevoerd. Ook hebben de dieren natuurlijk wat verzorging nodig. Help jij boer Wilco en boerin Durkje mee? Je boerenoverall ligt voor je klaar!

Ontdek het Groene Hart

Zin om iets actief te ondernemen? Maak een tocht door de mooie polder of naar één van de vele plassen. Op de boerderij kun je fietsen huren. Wil je de omgeving ontdekken via het water? Met zoveel slootjes rondom de boerderij kun je hier heerlijk kanoën. De kano's die op de boerderij liggen kun je gratis gebruiken voor een leuke tocht door de polder. Op loopafstand van de camping ligt het dorp Stolwijk met winkels en restaurantjes. 

Ontdek de omgeving

Op vakantie bij boer Wilco en boerin Durkje

Wil je ook komen slapen bij de boer? Boer Wilco en boerin Durkje zorgen er altijd voor dat je een leuke en leerzame tijd hebt. Boek nu je vakantie op de Stolkse Weide. Tot snel!

Ik wil op vakantie bij de boer