Kamperen bij de boer Zuid-Holland

Wat een fantastisch gevoel is dat! Lekker kamperen bij de boer, de sfeer van het boerderijleven proeven én met je eigen caravan, camper of tentje op pad. Jouw volgende kampeeravontuur bij de boer in Zuid-Holland begint bij Camping Stolkse Weide. 

  • Gewaardere boerderijcamping 4,8/5 sterren
  • Rust, natuur en ruimte

Er zijn ook veel voorzieningen en activiteiten voor kinderen, zoals een tour over de boerderij, koeien melken, dieren voeren, een waterpretweide, vissen, kano varen. 

Kampeerplaats

Kampeerplaats

Kom je het ook beleven?

Op onze kampeerplaatsen beleef je een onvergetelijke vakantie! Terwijl jij heerlijk geniet van de rust en uitkijkt over de weilanden, kunnen de kinderen heerlijk overal spelen en zelf op ontdekkingstocht gaan. Kinderen tot 13 jaar verblijven gratis bij ons!

De camping is open vanaf 15 april tot en met 30 september.

Bekijk hier ons prijsoverzicht.

Handig & Lekker

Handig & Lekker

Ontspannen op vakantie

Wij bieden je verschillende services om je verblijf bij ons nóg completer te maken. Van heerlijke verse broodjes tot pizza's en softijs!

Ben je nieuwsgierig naar alle services die wij aanbieden? Lees dan snel verder.

Sanitairgebouw

Sanitairgebouw

Comfort tijdens je kampeervakantie

We hebben een verwarmd sanitairgebouw waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Er is zijn hier toiletten, een invalidetoilet, heerlijke warme familiedouches en een babybadje. 

Buiten zijn afwasplaatsen met warm water beschikbaar. Ook is er buiten een stortplaats voor de chemische toilet aanwezig.

Tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine en droger. 

Kamperen bij de boer in Stolwijk

Geniet van de rust en prachtige natuur van Zuid-Holland. Kom kamperen op onze boerencamping in Zuid-Holland en ervaar zelf hoe het is om te kamperen bij de boer. 

Kampeerplaats:

  • Oppervlakte kampeerplaats 80 - 100 m2.
  • Wateraansluiting, stroomaansluiting 10 ampère en afvoer riool.
  • Je kunt gratis gebruik maken van (familie) douches, toiletten, invalidetoilet, afwasplaats en stortplaats voor chemisch toilet.
  • Tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine en droger.
  • Aankomen op zondag is niet mogelijk.
  • Als je op zondag wilt vertrekken kun je in het laag- en middenseizoen kiezen voor een late uitcheck tot 18.00 uur voor € 20,00. Zo kun je de hele dag nog blijven en op je eigen tijd vertrekken.
  • Het minimum aantal nachten te boeken is 2 nachten.

Kom je ook gezellig kamperen bij de boer met eigen caravan, camper of tent? Tot snel bij Camping Stolkse Weide in Zuid-Holland!

Kampeerplaats boeken

Sanitairgebouw

We hebben een verwarmd sanitairgebouw waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. 
Aanwezig: wasmachine, droger, toiletten, een invalidentoilet, familiedouches en babybadje.

Kenmerken van onze boerderijcamping

Met een verblijf op Camping Stolkse Weide geniet je naast rust, ruimte en een prachtige omgeving ook van verschillende voorzieningen. Wij zorgen ervoor dat jouw verblijf zo prettig mogelijk wordt. 

Vakantie boeken