Glamping bij de boer

Ben je op zoek naar een bijzondere glampingervaring in Zuid-Holland waarbij je het echte boerderijgevoel kunt ervaren? Kom dan De Stolkse Weide in Zuid-Holland!

Deze melkveehouderij biedt prachtige glampingtenten en een overvloed aan boerderijdieren die kinderen kunnen aaien, waardoor je volledig ondergedompeld wordt in het boerderijleven. Hier laten we je kennismaken met wat je kunt verwachten tijdens een verblijf bij Stolkse Weide: het echte leven op een boerderij.

Glamping op een prachtige locatie in Zuid-Holland

De locatie van Stolkse Weide is werkelijk adembenemend. Omgeven door weilanden en gelegen aan een rustig, doodlopend polderweggetje aan de rand van het dorp, biedt deze glampinglocatie een panoramisch uitzicht op het weidse landschap. Vanaf je staanplaats of tent kun je genieten van het uitzicht op grazende koeien, schapen en weidevogels. Hier voel je je één met de natuur, ver weg van de drukte van het dagelijkse leven.

Luxe safari- en tentlodges

Hoewel je je midden in de natuur bevindt, betekent dat niet dat je comfort moet opofferen. Bij Stolkse Weide kun je kiezen uit twee soorten luxueuze glampingtenten: de lodgetent en de safaritent.

Lodgetenten

De lodgetent is als een thuis weg van huis, maar dan met nog meer luxe. Deze ruime tent biedt plaats aan maximaal zes personen en heeft twee comfortabele slaapkamers. 

Safaritenten

De safaritenten bieden een avontuurlijke twist aan je boerderijverblijf. Ook deze tenten bieden plaats aan maximaal zes personen en beschikken over twee slaapkamers. 

Beide tenten bieden een prachtig uitzicht over de Zuid-Hollandse weilanden.

Bekijk glampingtenten

Knuffelen met boerderijdieren

Een verblijf bij Stolkse Weide is bijzonder kindvriendelijk. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven terwijl ze knuffelen met de boerderijdieren en spelen in de hooischuur. Ze leren spelenderwijs over de verschillende dieren en kunnen zelfs helpen met het voeren en verzorgen ervan. Jong en oud gaat hier een onvergetelijke tijd tegemoet! Kom je ook samen met de kinderen glamping in Zuid-Holland ervaren? Wij zien je graag op De Stolkse Weide! 

Help je ook een handje mee?

Boer Wilco en boerin Durkje zorgen ervoor dat je een leerzame tijd hebt op Stolkse Weide. Ze delen graag hun kennis over het dagelijkse leven op de boerderij en nodigen je uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Je kunt boer Wilco helpen met het verzorgen van de koeien en de kalfjes, de dieren voeren in de knuffelschuur, of gewoon genieten van het boerderijleven om je heen. 

Ervaar glamping in Zuid-Holland bij De Stolkse Weide

Een verblijf bij Stolkse Weide in Zuid-Holland biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud. Hier kun je genieten van het boerderijgevoel, de gastvrije ontvangst, de kindvriendelijke omgeving en de weidse natuur