Een onvergetelijk verjaardagsfeestje

Kinderfeestje vieren

Met een kinderfeestje kunnen de kinderen heerlijk spelen in de Water Pret Weide, in de hooiberg, konijntjes en geitjes knuffelen in de Knuffelschuur, op de skelters rijden, trampoline springen en bij de koeien en kalfjes kijken. Bij slecht weer kunnen de kinderen op de speelzolder spelen. Een kinderfeestje duurt maximaal 3 uur.

Kinderfeestje 1:

Hierbij kies je een extra activiteit naast het spelen. Je kunt kiezen uit: boerenijs maken, een fotospeurtocht op de boerderij, koeien melken, lasergamen, armbandje/enkelbandje met of zonder naam maken, een sleutelhanger met naam of een vriendschapsarmbandje maken. 

De kosten zijn 20,00 euro per kind met een minimum van 10 kinderen. Minder kinderen mag natuurlijk, maar dan wordt er wel voor 10 kinderen in rekening gebracht. Wat heb je hiervoor? Een activiteit naar keuze, patat eten inclusief snacks, saus en drinken. Daarnaast chips, drinken en na afloop voor ieder kind een zakje met snoep en een sleutelhanger. Voor de ouders en begeleiders rekenen we 10,00 euro per persoon, dit is inclusief koffie, thee, eten en drinken. Kinderfeestje 1 kan ingepland worden op dinsdag, woensdag of donderdag.

Kinderfeestje 2:

Bij dit kinderfeestje krijg je alles wat je bij kinderfeestje 1 ook krijgt, behalve de extra activiteit. Dus volop zelf spelen en knuffelen met dieren. Inclusief eten, drinken, chips en een zakje na afloop mee naar huis. De kosten zijn 15,00 euro per kind met een minimum van 10 kinderen. Minder kinderen mag natuurlijk, maar dan wordt er wel voor 10 kinderen in rekening gebracht. Voor de ouders en begeleiders rekenen we 10,00 euro per persoon, dit is inclusief koffie, thee, eten en drinken. Kinderfeestje 2 kan ingepland worden op dinsdag, woensdag of donderdag.

Kinderfeestje 3: 

Kom met de kinderen spelen op de boerderij zonder een activiteit of begeleiding van de boer of boerin. Hierbij kun je zelf eten en drinken meenemen voor tussendoor en je combineert het bijvoorbeeld met eten bij je thuis of bij de snackbar in het dorp. Kinderfeestje 3 kost 5,00 euro per kind. Dit kan ingepland worden op maandag t/m zaterdag.

Wil jij jouw feestje komen vieren op De Stolkse Weide? Neem dan contact met ons op!

Contact