Een leuke boerderij- en kindercamping bij Schoonhoven

Camping Schoonhoven

Jouw vakantie bij Schoonhoven start bij Stolkse Weide! We zijn een echte boerderij- en kindercamping op 5 km afstand van dit dorpje en bieden vooral gezinnen met kinderen een belevenis op zich. Met een eigen knuffelboerderij, diverse speelmogelijkheden én een boerse sfeer, is het altijd heel gezellig op onze camping bij Schoonhoven.

Ontdek Stolkse Weide

Vakantie vieren bij het Zuid-Hollandse dorpje Schoonhoven

De vakantiedatums staan vast, het enige wat je nog zoekt is leuke camping bij Schoonhoven. Dat is Stolkse Weide. Bij ons kampeer je lekker ruim en zijn kinderen tot 13 jaar gratis. En voor kinderen vanaf 13 jaar geldt een tarief van 10 euro p.p.p.n. Voor een vakantie met kinderen zit je hier dus helemaal goed.

Kamperen bij Schoonhoven

Onze kampeerplaatsen:

  • Oppervlakte: tussen 80m2 en 100m2;
  • Stroomaansluiting: 10 ampère per plaats.
  • Inclusief wateraansluiting, electra en afvoer riool;
  • Je kunt gebruik maken van de (familie)douches, toiletten, invalidentoilet, afwasplaats en chemisch toilet;
  • Tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine en droger. 

Bekijk kampeerplaats

Plezier en beleving voor gezinnen

Stolkse Weide staat bekend om de plezier en beleving voor gezinnen. Je krijgt hier het echte boerderijgevoel, zijn kindvriendelijk en hebben ruime plekken. Kinderen kunnen bij ons heerlijk spelen in de hooiberg, racen op de skelters, trampoline springen, dieren knuffelen en lekker spetteren in de waterpretweide. Op de camping is er altijd iets te doen. Dat maakt Stolkse Weide een geliefde kindercamping. Zien we jullie ook Stolkse Weide?

Camping Schoonhoven

Maar ook voor rust zit je hier goed

We staan ook bekend als een rustige camping. Want als je kampeert op een van de plaatsen kijk je uit over de weilanden. Het is echt prachtig! En met een ligging net boven Schoonhoven, een rustige plek in Zuid-Holland, weet je zeker dat rust, ruimte en natuur samenkomen. 

Verse broodjes

Iedere dag bakt boerin Durkje verse broodjes, die je kunt bestellen bij de receptie. 

Sanitaire voorzieningen

Schoon sanitair waar je gratis gebruik van kan maken. In het sanitairgebouw vind je toiletten (ook invalidentoilet), warme douches en een babybedje. Buiten zijn er afwasplaatsen.

Wasmachine en droger

Deze zijn ook aanwezig, maar hier vragen we wel een kleine vergoeding voor.

Vakantie bij Schoonhoven boeken