Camping boerderij

Kamperen bij de boer

Natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op onze camping. Op de Stolkse Weide ben je omringd door groene velden en polders. Het is de perfecte plek om te genieten van het rustige boerenleven terwijl de kinderen spelen op de boerderij. 

Bekijk melkveeboerderij Stolkse Weide

Score 5/5:
'Het was super! Alles was erg schoon, netjes en super leuk. Erg vriendelijke mensen. Volop leuke activiteiten voor de kids. Zowel binnen als buiten'. - Anja van der Stelt

Urenlang speelplezier

Terwijl jullie genieten van het uitzicht op de geitjes in de wei, kunnen de kinderen losgaan in de Water Pret Weide. Hier staan genoeg speeltoestellen waar de kids op kunnen klimmen en klauteren. Zit het weer tegen? Geen probleem! Duik met zijn allen de hooischuur in of ga met elkaar spelen op de grote speelzolder. Geen moment om je te vervelen: je kunt op de camping skelteren, trampoline springen, of zandkastelen bouwen bij de Water Pret Weide. 

Ultiem ontspannen op de camping

Er wordt op de Stolkse Weide goed voor je gezorgd. Iedere dag bakt boerin Durkje verse broodjes, die je kunt bestellen bij de receptie. Je ontbijtje wordt zelfs door boerin Durkje aan de tent bezorgd! Wil je bij aankomst op de boerderij gelijk in een gespreid bedje stappen? Ook dat kan geregeld worden. Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het handdoekenpakket en huur het enige echte boerenoverall voor de kids. Zo hoor je er écht bij op de camping boerderij. 

Smullen op de boerderij

Op de camping kun je kennismaken met de verse en lokale producten die rechtstreeks van de boerderij komen. Maak samen met boerin Durkje van verse melk en eieren overheerlijk boerenroomijs en smul dit daarna lekker op. Er worden ook regelmatig pizza-avonden georganiseerd. Check tijdens je verblijf het activiteitenbord om te kijken wanneer je mee kunt doen! Op de boerderij is ook een kleine boerderijwinkel waar je allerlei levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen.

Slapen op de boerderij

De Stolkse Weide ligt aan een rustig, doodlopend polderweggetje aan de rand van het dorp en is omgeven door weilanden. Op iedere plek kijk je uit op het weiland, de slootjes en de grazende koeien en schapen. Boek één van onze 4 luxe Safaritenten met toilet of de 6 nóg luxere Lodgetenten met eigen badkamer. Ook met je eigen kampeermiddel ben je welkom. De boerderij heeft twee velden waarop je kunt kamperen met je eigen kampeermiddel. 

Bekijk onze luxe tenten

Groene Hart

Je hoeft de camping boerderij eigenlijk niet af, want er valt genoeg te beleven. Als je toch graag de omgeving wilt ontdekken, dan kan dat wandelend, per fiets of varend. In het Groene Hart is er voor ieder wat wils: mooie dorpjes, grote steden en veel water om op te varen of te kanoën. Zin in een dagje uit? Bezoek dan Avonturenboerderij Molenwaard of Vogelpark Avifauna. Afkoelen op een warme dag kan in Ons Polderbad of bij het Reeuwijkse Hout.

Lees meer over de omgeving

Kom slapen bij de boer

Wil jij ook genieten van het boerenleven op een boerderij camping? Wees welkom op de boerderij van Boer Wilco en en boerin Durkje!

Ik wil slapen bij de boer