Camping Bergambacht

Stap binnen in de betoverende wereld van Stolkse Weide, waar elke dag een nieuw avontuur wacht op jou en je gezin! Onze camping bij Bergambacht is een oase van plezier, spel en ontdekking.

Overnachten bij de boer

Hoe vier jij vakantie op Stolkse Weide?

Dat vul je helemaal zelf in. Op onze camping bij Bergambacht heb je namelijk de keuze uit kampeerplaatsen en safari-/lodgetenten. De plaatsen zijn en tenten zijn geschikt voor max. 6 personen.

Kampeerplezier voor het hele gezin

Op onze ruime kampeerplaatsen geniet je van de rust en stilte van het platteland, terwijl je kinderen zich uitleven in een zee van ruimte en vrijheid. Laat ze ravotten, bouwen en ontdekken terwijl jij ontspant en geniet van het prachtige uitzicht over de groene weilanden. En... kinderen tot 13 jaar verblijven gratis bij ons. Dat maakt Stolkse Weide een echte kindercamping.

Glamping in stijl

Voor wie op zoek is naar een vleugje luxe bieden onze safaritenten en lodgetenten precies waarnaar je op zoek bent. Laat je verrassen door moderne gemakken zoals een goed uitgeruste keuken, comfortabele bedden en zelfs een Lavazza Espressomachine om je dag te starten met een heerlijke kop koffie.

Camping bij Bergambacht

Duik in het Boerderijleven

Bij Stolkse Weide draait alles om het boerderijleven, waar kinderen de kans krijgen om te leren, te ontdekken en te genieten van echte boerenactiviteiten:

  • Tour de Boer: Ga mee op avontuur met boerin Durkje en ontdek alles over onze boerderij.
  • Koeien Melken:Trek je laarzen aan en maak je klaar om de koeien te melken.
  • Dieren Voeren: Van geitjes tot konijntjes, laat je kinderen kennismaken met onze lieve boerderijdieren terwijl ze meehelpen met voeren.
  • Knuffelschuur: Voor de echte dierenliefhebbers is er de knuffelschuur, waar geitjes en konijntjes wachten om geknuffeld te worden.

Vakantie met kinderen bij Bergambacht

Meer plezier, meer Avontuur

Naast het boerderijleven biedt Stolkse Weide een schat aan spannende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden:

  • Speelzolder: Lekker spelen, klimmen en ontdekken.
  • Hooiberg: Wanneer de regen valt, wordt de hooiberg een speelparadijs met hooigevechten en hooiforten om te bouwen.
  • Water Pret Weide: Laat je kleintjes spetteren en spelen in onze Water Pret Weide, een leuke speeltuin in een uitgediepte sloot.
  • Skelterrijden: Scheur met de skelter rond over de camping.

Verken Bergambacht en de omgeving

Bergambacht en de omgeving bieden ook tal van avonturen buiten de camping, van speeltuinen tot natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. Verken lokale winkeltjes en geniet in gezellige restaurantjes.

Stap binnen bij Stolkse Weide en bereid je voor op een vakantie vol plezier, ontdekking en onvergetelijke momenten voor het hele gezin!

Vakantie boeken