Boerencamping Zuid-Holland

Op Stolkse Weide beleef je het echte boerderijleven in het prachtige polderlandschap van Zuid-Holland. Genieten van de rust en ruimte terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte weilanden bezaaid met koeien, schapen en weidevogels. Dit is de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen die willen genieten van het platteland en het boerenleven.

Boek een vakantie bij de boer

Kindvriendelijke boerencamping in Zuid-Holland

Bij Boerencamping Stolkse Weide kom je tot rust te midden van de traditionele melkveehouderij van Boer Wilco en Boerin Durkje. Terwijl je geniet van een vakantie én het boerderijleven, vermaken de kinderen zich urenlang in de spectaculaire Water Pret Weide. Zelfs bij slecht weer kunnen ze terecht in de grote speelzolder of zich vermaken met een hooigevecht in de hooischuur. Voor de dierenliefhebbers is er de Knuffelschuur, waar ze verschillende dieren kunnen knuffelen en aaien.

 • Koeien
 • Kalfjes
 • Boerderijhond
 • Schapen en lammetjes
 • Geiten
 • Konijnen
 • Boerderijkatten
 • Kippen
 • Eenden

Dit is er bij ons te beleven!

Slapen bij de boer

Dat kan! Bij Stolkse Weide kan je kiezen uit een safari- of lodgetent maar heb je ook de mogelijkheid om met je eigen kampeermiddel te genieten van je boerenvakantie. Het is maar net wat jullie fijn vinden.

Safaritenten en lodges

Als je uit je tent stapt, zie je niets anders dan weilanden, slootjes en grazende koeien en schapen. Dit is het adembenemende polderlandschap van het Groene Hart.

Bij Stolkse Weide heb je de keuze uit 4 luxe Safaritenten en 6 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn volledig uitgerust en hebben zelfs een eigen toilet. Douchen kan in het sanitair gebouw.

Voor wie op zoek is naar wat extra luxe is er de Lodgetent met een eigen badkamer en een prachtig uitzicht op de Water Pret Weide.

Bekijk alle accommodaties

Kamperen

Op onze kampeerplaatsen bij Boerencamping Stolkse Weide in Zuid-Holland staat een onvergetelijke vakantie te wachten! Hier hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen dankzij de aanwezigheid van dieren en tal van leuke speelplekken.

 • Ruime kampeerplaatsen met een oppervlakte van 80 tot 100 vierkante meter;
 • Wateraansluiting voor het gemak van onze gasten;
 • Elektra op de kampeerplaatsen;
 • Afvoer riool voor het eenvoudig en hygiënisch lozen van afvalwater.

Boek een kampeerplaats

boerencamping Zuid Holland

Het boerderijleven om je heen

De boerderij heeft twee velden. Aan de rechterkant bevinden zich onze 10 luxe tenten. Vanaf 2024 is het veld aan de linkerkant beschikbaar voor gasten met een eigen kampeermiddel. In het midden van de velden bevindt zich een sloot waar de indrukwekkende Water Pret Weide is gebouwd. Deze sloot is veilig afgezet met een hek, waardoor het erf absoluut kindvriendelijk is.

Rondom de velden grazen de koeien en schapen, en de eendjes zwemmen vrolijk in de slootjes. Elke avond lopen de koeien in een colonne langs de tenten om gemolken te worden, wat een unieke ervaring is voor jong en oud.

Omgeving en voorzieningen

Onze boerencamping ligt aan een rustig, doodlopend polderweggetje aan de rand van het dorp, omgeven door weilanden. Op loopafstand vind je het sfeervolle dorp Stolwijk met winkels en restaurants, waar je de lokale sfeer kunt proeven. Op de boerderij zijn ook 15 staanplaatsen beschikbaar voor gasten met hun eigen kampeermiddel.

Kortom, Boerencamping Stolkse Weide in Zuid-Holland biedt een fantastische vakantie-ervaring in het hart van de Nederlandse polders. Kom en geniet van de rust, ruimte en het boerderijleven met het hele gezin. Een onvergetelijke ervaring wacht op je!

Boerencamping Zuid-Holland | Ervaar het zelf | Stolkse Weide

Beleef het boerderijleven op Boerencamping Stolkse Weide in Zuid-Holland. Kampeerplezier voor het hele gezin in de prachtige polders.

Waar ligt de Stolkse Weide?