Boerderij

Het mooie Hollandse polderlandschap bij Stolkse Weide

In Stolwijk vind je de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje. Hier ontdek je een traditionele melkveehouderij in een oer-Hollands polderlandschap. Natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op onze camping, want op de Stolkse Weide word je omringd door groene velden en polders. Het is de perfecte plek om te genieten van het rustige boerenleven.

Ik wil kamperen bij de boer

Urenlang spelen

Terwijl jullie genieten van het uitzicht op de geitjes in de wei, hebben de kinderen urenlang speelplezier op de camping. Ga samen met je nieuwe vriendjes op avontuur en scheur met je skelter rond over de camping, spring op de trampoline of bouw zandkastelen bij de Water Pret Weide. Niemand hoeft zich op de Stolkse Weide te vervelen!

Overdekt plezier

Zit het weer tegen? Geen probleem. Duik met z’n allen de hooischuur in of speel met elkaar op de grote speelzolder. Voor de knuffelkontjes zijn de konijnen het helemaal in de knuffelschuur. In de melkput neemt boer Wilco de tijd om de kids te leren hoe ze een koe moeten melken en boerin Durkje maakt samen met de kids super lekker roomijs van verse melk. Dat wordt smullen!

Alle faciliteiten

Zondag rustdag

Op zondag is het familietijd voor boer Wilco en boerin Durkje en daarom worden er geen extra activiteiten georganiseerd. Natuurlijk hoeft niemand zich te vervelen, want op zondag kun je onbeperkt spelen en knuffelen met de dieren. Geniet van een vakantie dichtbij huis in dit prachtige stukje van Nederland!

Slaap op het erf

De Stolkse Weide ligt aan een rustig, doodlopend polderweggetje aan de rand van het dorp en is omgeven door weilanden. Op iedere plek kijk je uit op het weiland, de slootjes en de grazende koeien. Op de Stolkse Weide slaap je in één van de 4 luxe Safaritenten met toilet of de 6 nóg luxere Lodgetenten met eigen badkamer. Kijk in de avond vanaf je veranda hoe de zon ondergaat en begroet in de ochtend de eendjes die vrolijk ronddobberen in de slootjes!

Heb je een eigen kampeermiddel? De boerderij heeft twee velden waarop je kunt kamperen met je eigen kampeermiddel.

Bekijk onze slaapplekken

Ontdek het Groene Hart

Heb je zin iets actiefs te ondernemen? Maak een tocht door de mooie polder of naar één van de vele plassen. Op de boerderij kun je fietsen huren. De fietsen worden op aanvraag op de boerderij gebracht door een plaatselijk fietsverhuurbedrijf. Vraag bij boerin Durkje naar de mogelijkheden.

Wil je de omgeving ontdekken via het water? Met zoveel slootjes rondom de boerderij kun je hier heerlijk kanoën. De kano’s die op de boerderij liggen kun je gratis gebruiken voor een leuke tocht door de polder. Op loopafstand ligt het dorp Stolwijk met winkels en restaurantjes. Voor ieder wat wils!

Ontdek de omgeving

Feestje te vieren?

Op de Stolkse Weide kun je voor meer dan alleen vakantie terecht. Ben je jarig en zoek je een leuke plek om je kinderfeestje te vieren? Of organiseer je een groot (familie)feest, workshop of vergadering? Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Bekijk de mogelijkheden