Kampeerplaats

Kamperen bij ons is een unieke beleving voor jong en oud. Wist je dat je bij ons kampeert met uitzicht over de weilanden? 

Kampeerplaatsen

Op onze kampeerplaatsen beleef je een onvergetelijke vakantie! Terwijl jij heerlijk geniet van de rust en uitkijkt over de weilanden, kunnen de kinderen heerlijk overal spelen en zelf op ontdekkingstocht gaan. Kinderen tot 13 jaar verblijven gratis bij ons!

Goed om te weten

  • Oppervlakte kampeerplaats 80 - 100 m2.
  • Wateraansluiting, stroomaansluiting 10 ampère en afvoer riool.
  • Je kunt gratis gebruik maken van (familie) douches, toiletten, invalidetoilet, afwasplaats en stortplaats voor chemisch toilet.
  • Tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine en droger.
  • Aankomen op zondag is niet mogelijk.
  • Als je op zondag wilt vertrekken kun je in het laag- en middenseizoen kiezen voor een late uitcheck tot 18.00 uur voor € 20,00. Zo kun je de hele dag nog blijven en op je eigen tijd vertrekken.
  • Het minimum aantal nachten te boeken is 2 nachten.

Sanitairgebouw

We hebben een verwarmd sanitairgebouw waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Er is hier een wasmachine, droger, toiletten, een invalidentoilet en heerlijke warme familiedouches en een babybadje aanwezig. Buiten zijn afwasplaatsen met warm water beschikbaar.

Voorseizoenplaats 

Wil je heerlijk het hele voorjaar genieten van een vaste plaats op camping? Boek dan een voorseizoensplaats van 15 april t/m 5 juli voor de prijs van € 1400,- Dit is exclusief toeristenbelasting.

Voorjaar: 12 april t/m 5 juli.
Prijs: € 1400,-

Naseizoenplaats

Krijg je ook geen genoeg van een vakantie bij ons? Kies dan voor een naseizoensplaats en kom de hele maand september nog heerlijk nazomeren op de camping voor de helft van de prijs: € 450 euro. Dit is exclusief toeristenbelasting.

Najaar: 31 augustus t/m 28 september
Prijs: € 450,-

De prijs is inclusief elektra en exclusief toeristenbelasting van 
€ 1,92 p.p.p.n.

Prijzen en beschikbaarheid Kampeerplaats